Podijeli objavu

Protiv N.B. (20) i D.K. (20) iz Tešnja Policijska uprava Doboj podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj zbog sumnje da su za dva mjeseca ukrali 20 Golfova.

Protiv A.S. (28) podnesena je prijava da je kupovao ukradena vozila koja je rastavljao i prodavao u dijelovima.N.B. i D.K na teret se stavljaju dvije krađe i dvije teške krađe, a A.S, krivično djelo prikrivanje.

Kako su naveli iz dobojske policijske uprave, navodeći inicijale, sumnja se da su osumnjičeni Golfove krali od sredine prosinca 2019. pa do početka veljače 2020. godine.

Sumnjiče se za krađu 20 Golfova i za tri pokušaja krađe automobila, te zasad neutvrđen broj krađa registarskih oznaka za vozila – naveli su iz policije.

Najviše su krali na području Policijske uprave Doboj, Policijske uprave Banja Luka, MUP-a Zeničko-dobojske županije, Tuzlanske županije, Hercegovačko-neretvanske županije i Srednjobosanske županije, prenosi Avaz

Tijekom prošlog mjeseca na području Konjica ukradena su tri Golfa te se sumnja da su upravo ova dvojica kradljivaca odgovorna za nestanak ovih vozila.

Podijeli objavu