Podijeli objavu

Nacional navodi kako je i Vuk Radić, jedan od osumnjičenih iznuđivača Nikice Gabrića koji se nedavno našao u fokusu javnosti, osobno prisustvovao Jelenićevoj inicijaciji, te je mogao i Jelenića ucjenjivati da će ga javno prokazati

Politički tjednik Nacional javlja kako je došao u posjed opsežne interne dokumentacije koja otkriva značajan nepoznati detalj iz životopisa glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića, a koji budi iznimno ozbiljnu sumnju da bi se on zbog te svoje tajne mogao nalaziti u sukobu interesa dok obavlja svoj posao.  Naime, Nacional navodi da posjeduje dokumente, vlastoručno potpisane od glavnog državnog odvjetnika, koji pokazuju da je pristupio slobodnim zidarima.

Nacional navodi kako je i Vuk Radić, jedan od osumnjičenih iznuđivača Nikice Gabrića koji se nedavno našao u fokusu javnosti, osobno prisustvovao Jelenićevoj inicijaciji, te je mogao i Jelenića ucjenjivati da će ga javno prokazati. Policija je iznuđivače htjela pritvoriti zbog zločinačkog udruživanja, ali DORH je sugerirao blaži pristup pa su pušteni da se brane sa slobode. Je li se to dogodilo zbog Jelenićeva sukoba interesa, pita se Nacional.

O ovoj informaciji glavni državni odvjetnik još se nije očitovao.

Podijeli objavu