Podijeli objavu

30-godišnji državljanin BiH s prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je jutros sucu istrage zbog smrti maloljetne djevojke čije je tijelo u subotu ujutro pronađeno u zagrebačkom naselju Sopot. Policija ga tereti za omogućavanje trošenja droga i nepružanje pomoći.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u koordinaciji s Ravnateljstvom policije i nadležnim županijskim državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ”Omogućavanje trošenja droga” iz čl. 191. st. 3. u svezi st. 1. i 2. Kaznenog zakona i kazneno djelo ”Nepružanje pomoći” iz čl. 123. st. 2. KZ-a na štetu maloljetnice.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovih kaznenih djela, ističe Hina.

Osumnjičeni je u nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom županijskom državnom odvjetništvu”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Podijeli objavu