Podijeli objavu

Prema tvrdnjama očevidaca, navodno se radilo o svađi bivših supružnika, a sve je počelo kada je žena svog bivšeg supruga na odmorištu optužila da ju je gušio te nazvala policiju

Prava drama odvijala se u petak navečer u autobusu poduzeća Promet Makarska na autocesti Zagreb-Split. Prema riječima putnika, kaos je izazvala žena koja je optužila muškarca da ju je udario pa se krenula obračunati i s vozačem, javljaju Vijesti.hr.

“Žena je počela raditi kaos i zvala policiju. Tvrdila je da ju je muškarac, za kojim je ušla u muški WC, udario”, ispričala je jedna putnica iz autobusa.

Svađa bivših supružnika?

“Krenula je i na vozača pa je autobus zateturao na cesti. Na kraju ju je suvozač spustio na sjedalo”, prepričala je za Vijesti.hr jedna putnica.

Prema tvrdnjama očevidaca, navodno se radilo o svađi bivših supružnika, a sve je počelo kada je žena svog bivšeg supruga na odmorištu optužila da ju je gušio te nazvala policiju.

“Vrijeđala je putnike i vikala na vozača da zaustavi autobus, a drugi putnici su je pokušavali smiriti”, kazala je jedna putnica iz autobusa.

Sve je završilo tek kada je presretač zaustavio autobus te su policajci ženu i muškarca odveli su svojem vozilu.

Podijeli objavu