Podijeli objavu

“Ronaldinho i njegov brat postupali su u dobroj vjeri prilikom nabavke paragvajskih dokumenata. Osim toga, pružili su nam važne informacije koje će nam pomoći u istrazi protiv kriminalne organizacije koja se bavi izradom krivotvorenih isprava”, kazao je tužitelj Federico Delfino.

Da bi se oslobodili daljnjih neugodnosti, Ronaldinho i njegov brat jedino su morali priznati krivicu za korištenje lažnih putovnica.

Ronaldinho je pozvan u Paragvaj da bi promovirao knjigu “Genijalac života” te da bi sudjelovao u jednoj dobrotvornoj priredbi. U njegovu hotelsku sobu u Asuncionu upala je paragvajska policija te je prilikom pretrage pronašla lažne putovnice.

Zanimljivo, policajac koji je uhitio Ronaldinha uspio se i fotografirati s njim, kao i zaposlenici Ureda državnog odvjetnika, koji su se natiskali ne bi li upali na fotografiju s nekad najboljim nogometašem svijeta. Brazilac je pritom zadržao uvijek nasmijano lice, piše Hina.

Brazilsko pravosuđe oduzelo je Ronaldinhu putovnicu u studenome 2018. jer nije platio kaznu od 2,5 milijuna dolara zbog uzrokovanja ekološke štete tijekom gradnje na jednom posjedu u Porto Alegreu, navodi Gol.hr.

Podijeli objavu