Podijeli objavu

Manuel Štrlek, dugogodišnji hrvatski rukometni reprezentativac i igrač rukometnog kluba Telekom Veszprema, poslao je molbu Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza, odnosno njegovom Upravnom odboru.

Prema dopisu koji je poslao, Štrlek je zamolio da mu se omogući povratak u hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a nakon što je svojom voljom odbio igrati na Europskom prvenstvu u siječnju ove godine.

“Ja Manuel Štrlek ovim dopisom molim skupštinu Hrvatskog rukometnog saveza i upravni odbor HRS-a da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon što sam svojom oblukom odbio igrati za reprezentaciju. Spreman sam se staviti na raspolaganje izborniku za predstojeće reprezentativne akcije. Unaprijed zahvaljujem”, napisao je Štrlek u dopisu.

POSLAO DOPIS Manuel Štrlek traži od HRS-a da ga vrate u reprezentaciju, evo što su mu odgovorili 1

Hrvatski rukometni savez obavještava javnost da će Upravni odbor u najskorije vrijeme razmatrati molbu Manuela Štrleka, a zatim svoju odluku proslijediti Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza, navodi Direktno.hr. Ako odluka bude pozitivna, Skupština će se održati telefonskim putem i donijeti konačan sud o molbi Manuela Štrleka.

Podijeli objavu