Podijeli objavu

Prema pisanju srbijanskih medija nogometaš Reala i srpski reprezentativac, Luka Jović, prekršio je pravilo o samoizolaciji na 14 dana poslije dolaska iz zemlje koja je jako pogođena epidemijom koronavirusa.  Zbog svog neodgovornog ponašanja, kojim je ugrozio sebe i zdravlje drugih ljudi, Luka Jović je postao predmet istrage srpske policije.

Podsjetimo, ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, rekao je u četvrtak da su napisane neke kaznene prijave nekim od bogatijih sportaša, uz komentar kako to što su bogati i što su poznati neće biti zapreka da dobiju kazne, a kazne su od jedne do 12 godina zatvora, piše srbijanski Blic.

U tijeku je provjeravanje kretanja Luke Jovića.  Istražnim radnjama je obuhvaćeno gdje i s kime se sve kretao reprezentativac Srbije, kao i s kime se sastao, razgovarao, kako bi se  utvrdili potencijalni rizici širenja epidemije opasnog virusa.

Prema najnovijim informacijama Tužiteljstvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese kaznenu prijavu protiv nogometaša Luke Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije nakon što je došao iz inozemstva. Policija je navodno upozorila Jovića da će sljedeći puta kada prekrši mjeru samoizolacije biti priveden.

”’Ako sljedeći put Jović bude nastavio s istim ponašanjem te ukoliko ga policija ne zatekne na mjestu prebivališta mogao bi biti uhićen i odveden u pritvor”, piše Blic.

Luka Jović je prema riječima njegovog oca Milana došao u Srbiju prošli tjedan te je viđen na ulicama Beograda… Jović je stigao iz Španjolske u kojoj je do srijede navečer prema pisanju “El paisa” 14.535 osoba bilo zaraženo koronavirusom, dok je 630 ljudi preminulo, prenosi Narod.hr.

Podijeli objavu