Podijeli objavu

Na 5. Izvanrednoj sjednici koja je održana u nedjelju, Županijski stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije donio je i Zapovijed da se javno objavi identitet osoba kojima je izdano Rješenje o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije.

Za provođenje ove Zapovijedi zaduženi su Uprava za inspekcijske poslove Hercegbosanske županije, Zavod za javno zdravstvo HBŽ-a te Služba za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Županijski stožer civilne zaštite HBŽ-a još jednom apelira na sve građane da se odgovorno ponašaju, te da provode zapovijedi koje su donesene, piše Bljesak.info.

Upozoravaju da je iznimno bitno provoditi mjere samozaštite i pridržavati se svih dosad donesenih uputa i preporuka. Također, naglašavaju kako svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

S obzirom na izdanu Zapovijed donosimo popis osoba s izdanim rješenjima o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije koji možete pogledati u nastavku.

popis 21-3 hbz

Podijeli objavu