Podijeli objavu

Dom zdravlja Mostar na svojoj službenoj Facebook stranici uputio je apel i kako navodeda se Mostar stavi u karantenu.

U svojoj objavi navode kako je jedini “lijek” protiv koronavirusa “ostati kući” i kako se na sve načine pokušava spriječiti “talijanski scenarij”.

Poštovane sugrađanke i sugrađani Mostara, predstavnici vlasti, predstavnici medija, drage kolegice i kolege, čini se da mnogi ne razumiju kako je ovo kod nas samo početak i da je jedini, trenutno raspoloživi, lijek protiv Koronavirusa **OSTATI KUĆI**

Djelatnici Doma zdravlja Mostar se lavovski bore i pokušavaju učiniti sve kako bi spriječili talijanski scenarij, ali vrlo mali broj ljudi nas shvaća ozbiljno. Uz sve napore koje činimo – upućujemo i ovaj “vapaj” tako što ćemo svim svojim kontaktima poslati poruke da poštuju naredbu o zabrani kretanja i zamoliti ih da nas podrže u molbi kako bi se proglasila zabrana svih aktivnosti i Grad Mostar stavio u karantenu! Za dobro svih nas, stoji u objavi.

Podsjećamo, Federalni krizni stožer je na osnovu preporuke Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, donio naredbu o zabrani kretanja osoba na teritoriju FBiH od 18 sati do 5 ujutro, a naredba stupa na snagu u nedjelju 22. ožujka i na snazi je do daljnjeg.

Poštovane sugrađanke i sugrađani Mostara, predstavnici vlasti, predstavnici medija, drage kolegice i kolege, čini se da…

Gepostet von Dom zdravlja Mostar am Samstag, 21. März 2020

Izvor: Jabuka.tv

Podijeli objavu