Podijeli objavu

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan pozvao je u srijedu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da onima koji su u potresu ostali bez krova nad glavom stavi na raspolaganje svoje stanove “koje su ionako platili građani”.

Na svojoj faceboook stranici Juričan je napisao kako je kucnuo trenutak za  milost i za gradonačelnikovu solidarnost s građanima, piše Slobodna Dalmacija.

GRADONAČELNIČE, UDOMITE LJUDE U STANOVE KOJIMA OSOBNO RASPOLAŽETEGradonačelniče Bandić,kucnuo je trenutak za vašu…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić predsjednik RH am Mittwoch, 25. März 2020

“Kao što dobro znamo, vi gradonačelniče samo u Zagrebu koristite i raspolažete, osim stana u Bužanovoj, s četiri stana na Gračanskoj cesti, Krugama, Horvaćanskoj, u Bužanovoj od brata Drage Bandića, a ja vam predlažem da ih stavite na raspolaganje stanovnicima Zagreba koji su zbog potresa ostali bez svog doma i završili na cesti”, ističe Juričan.

Kazavši da su Zagrepčani sve te stanove ionako platili, Bandiću je poručio kako je sada trenutak da iskoristi ovaj “povijesni izazov i kao veliki humanist pomogne svojim sugrađanima u nevolji”.

“U nadi da ćete stanove još danas zagrijati i napuniti u njima frižidere te tako na osoban način odgovoriti na povijesni izazov koji ove nevolje stavljaju pred Zagrepčane, ja vas srdačno pozdravljam”, stoji u Juričanovoj objavi.

Podijeli objavu