Podijeli objavu

Sindikat policije Hrvatske objavio je u četvrtak neke nove informacije o oboljelim policajcima. Podsjetimo, na jutrosšnjoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite glavni ravnatelj policije Nikola Milina otkrio je da su dva policijska službenika zaražena koronavirusom, dok je još 90 djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova u samoizolaciji.

“SPH će Vas informirati o stanju zaraženih kolega sa corona virusom.

Jedan od dvojice zaraženih policajaca ima upalu pluća i nalazi se u čakovečkoj bolnici

Nakon što je ravnatelj policije Nikola Milina na jutrošnjoj konferenciji za novinare Nacionalnog kriznog stožera potvrdio da su i dvojica policajaca zaražena koronavirusom doznajemo da je jedan od dvojice policajaca hospitaliziran od nedjelje u čakovečkoj Općoj bolnici zbog upale pluća. Drugi policajac djelatnik je PU zagrebačke.

SPH će Vas informirati o stanju zaraženih kolega sa corona virusom.Jedan od dvojice zaraženih policajaca ima upalu…

Gepostet von Sindikat policije Hrvatske am Donnerstag, 26. März 2020

Policajac iz PU Međimurske koji je hosptaliziran je granični policajac koji se odmah nakon što je posumnjao da bi mogao imati koronavirus otišao u samolzolaciju, javio se svojim nadređenima i obavljeno je testiranje koje je pokazalo da je pozitivan na Covid-19. Taj policajac je donedvno radio sa svojim slovenskim, austrijskim i mađarskim kolegama u Centru za razmjenu podataka u Centru Dolga Vas koje su osnovale četiri zemlje za razmjenu podataka.

Još se utvrđuju svi kontakti s kojima je kontaktirao navedeni policajac, ali prema prvim analizama nije riječ o velikom broju kontakata”, objavio je Sindikat.

Izvor: Nacional.hr

Podijeli objavu