Podijeli objavu

Mojmira Pastorčić sinoć je vodila posljednji RTL Direkt iz svog doma, a emisija će ostati upamćena po tome što joj se u jednom trenutku u kadru pojavio nezvani gost. Naime, dok je najavljivala jedan prilog, odjednom se pojavio njen pas Vučko, koji je jednostavno uskočio pokraj nje. Dok bi neki teško ostali ozbiljni, Mojmirino lice ostalo je kameno.

RTL-ova urednica je u jednom intervjuu rekla kako je najviše iz takta može izbaciti upravo njen pas Vučko, a to smo mogli vidjeti prije mjesec dana kada je tijekom RTL Direkta pitala kamermana “gdje je Vučko”, ne znajući da su kamere već upaljene, piše Večernji.hr.

Umrla😄😄 kak’ je ostala tak kul? Ja bi pod stol pala od smijeha. 🐶 Vratite nam Vučka.

Gepostet von Ines Leško am Mittwoch, 27. Mai 2020

Mojmira je najavila kako će večerašnju emisiju voditi Zoran Šprajc, a nakon 19 emisija iz vlastitog doma ona se u ponedjeljak također vraća u studio RTL-a.

– Vidimo se u ponedjeljak, doduše tada više neće biti Vučka – sa smiješkom je odjavila emisiju Pastorčić.

– Izgubim živce kad nešto u emisiji bude krivo. Pravopisna pogreška, logička greška, krivi podatak, kriva slika. Gledatelj to pamti, za to nemam tolerancije. Ne mogu se pohvaliti dobrim živcima niti naročito dobrim strategijama za njihovo smirivanje.

 

 

Podijeli objavu