Podijeli objavu

Da bi ste razumili moju poruku vratit ću se u vrijeme kada sam bio dijete. Kao i svi ostali uživao sam u djetinjstvu i glavne “brige” su mi bile škola i igranje.Nestrpljivo sam čekao da idem u školu kako bih se družio i igrao sa svojim prijateljima.Jednostavno živio sam za sljedeći dan i za nove igre i druženja.Ako bih nešto skrivio najteža kazna mi je bila da ne mogu se igrati sljedeći dan sa prijateljima.O nekim ružnim stvarima uopće nismo niti razmišljali,o bolestima,a smrt je bila nešto strano i daleko za nas. U prvom razredu gimnazije sjećam se imali smo jednu temu za pismeni koju nikada nisam zaboravio,a zvala se:MLADOST TO JE MOJE PRAVO!

Sjećam se da me profesorica pohvalila za tekst koji sam napisao. Kasnije kako odrastaš uvijek u sjećanju ti ostaje lijepo i sretno djetinjstvo u kojem smo razlikovali samo dobre i loše ljude,ali ovih loših je bilo toliko malo da ih se uopće ne mogu niti sjetiti. Danas,situacija je potpuno drugačija.Teško je pronaći dobroga čovjeka.Dominiraju zločinci koji i jako loši ljudi,koji osim što vode lošu politiku su posegnuli za najgorim scenarijumom što čovjek može zamisliti.

Kreirali su virus,zatvorili škole,ne daju se djeci igrati (pod isprikom za njihovo dobro),zatvorili ih u kuće i prinudili da gledaju TV,internet,da koriste mobilne telefone i non-stop ih bombardiraju sa Covid 19 informacijama ( u koje osobno mnogo ne vjerujem),plaše nas i nasu djecu i primoravaju da djeca od 5 godina i starija razmišljaju o SMRTI. Djeca razmišljaju i pitaju roditelje,što smo to mi skrivili da se ne možemo igrati sa prijateljima ili još gore:Mama hoću li ja umrijeti ako se igram?Roditelji nemaju razuman odgovor jer ti medijski lešinari i nas i djecu. VLADE SKORO SVIH DRŽAVA NE ČINE NIŠTA DA BI ZAŠTITILI DJECU.Jednostavno misle ako im ne daju da se igraju da su ih već zaštitili.U bolnicama raste broj djece (i odraslih) koji traže i trebaju pomoć protiv psihičkih problema.Psihološki pritisak je svaki dan sve veći i sve više osoba (na žalost i mladih) ne vidi izlazak iz ove situacije.Duševna oboljenja su u porastu i ako se ovo ne zaustavi rast će sve više i više. Globalistički mediji o ovome uopće ne pišu nego i dalje siju strah i paniku i daju ogroman doprinos stvaranju kaosa koji će imati strahovite posljedice po budućnost naše planete.

Mediji uz pomoć korumpiranih političara stvaraju nova žarišta, proizvode neizvjesnost i kreiraju nove razloge za nasilja i nestabinost. KADA RADNIKU NE DAŠ DA RADI,STARIJEM NE DAŠ DA DIŠE I DJECI (već 3 mjeseca) NE DAŠ DA SE IGRAJU ŠTO OČEKUJETE LJUDI? Iz tih razloga,NOLE je ponudio ono što DJECI I ODRASLIMA najviše treba IGRU I ZABAVU,a LEŠINARI više vole SMRT i KAOS i zato ga razapinju.

NIJE NOLE DOSAO U HRVATSKU BEZ SUGLASNOSTI NADLEŽNIH INSTITUCIJA HRVATSKE.Njih nitko ne spominje. NEĆE NOLE PROVJERAVATI ZDRAVSTVENO STANJE UČESNIKA TURNIRA I PUBLIKE.Ima tko je dužan to uraditi,ali sigurno NE NOLE.Trebao je Nole i skupljati loptice učesnicima turnira. Kako tzv. “stručnjaci” i naučnici tvrde VIRUS možeš imati i da ne znaš da ga imaš.Po tome trebamo svi zauvijek ostati doma.Budalaština. Washington Post piše da je Federalnoj razini utvrđeno da je određeni broj TESTOVA KONTAMINIRAN. NA KRAJU APELIRAM NA SVE KOJI OVO ČITAJU,A PRIJE SVIH NA RODITELJE DA POVEDU MAXIMALNU BRIGU O MENTALNOM ZDRAVLJU DJECE JER MLADOST,IGRA I ŽIVOT JE NJIHOVO PRAVO,A NAŠA OBVEZA JE DA IM STVORIMO UVJETE ZA NORMALAN ZIVOT.

Na samom početku pandemije sam rekao da se ne plašim,ali sam oprezan.Tako ostaje i danas. AKO BIRAM IZMEĐU IGRE ZA DJECU I ZATVARANJA JA SAM ZA IGRU. AKO BIRAM IZMEDJU LEŠINARA I NOLETA JA SAM ZA NOLETA. A VI DRAGI PRIJATELJI AKO ŠUTITE VI ODOBRAVATE OVO NASILJE NAD DJECOM I NAD VAMA SAMIM. SRETNO!

Davorin Jurovicki

Podijeli objavu