Podijeli objavu

Snimke pokazuju da je Melania Trump izgubila živce u nekoliko navrata, a njezina asistentica je sve dokumentirala i na kraju ju je izdala.

Prva dama SAD-a Melania Trump izrazila je prezir prema medijskim izvješćima o odvajanju djece od roditelja na američko-meksičkoj granici prije dvije godine, otkrivaju razgovori koje je tajno snimila njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff.

Wolkoff se razišla s Melanijom Trump nakon što je okrivljena da je loše upravljala financijama inauguracijskog odbora predsjednika Donalda Trumpa i od tada surađuje sa saveznim istražiteljima koji provjeravaju optužbe da je taj odbor služio kao crni fond za bogaćenje predsjednikove obitelji, prenosi Gloria.

“Nemojte me z…….i”, reagirala je Melania na pitanja novinara postavljena Trumpu o politici razdvajanja obitelji. “Gdje su bili kada je Obama to radio?”, čuje se na snimci.

Njemačka agencija DPA piše da su neke imigrantske obitelji bile razdvajane na granici i u vrijeme mandata predsjednika Baracka Obame, ali da nije provodio politiku razdvajanja obitelji poput Trumpa koji ju je koristio da bi odvratio azilante i imigrante od ilegalnog prelaska granice.

Snimke također pokazuju da je Melaniji bio “pun kufer svega” zbog proslave Božića u Bijeloj kući. “Koga je uopće briga za božićne gluposti i dekoracije. Ali ja to moram učiniti, zar ne?”, progunđala je Prva dama u razgovoru s Wolkoff u srpnju 2018.

Podijeli objavu