Podijeli objavu

Nakon skoro 7 mjeseci stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa danas počinje i nova sezona Premijer Lige za odbojkašice. Prošla sezona bila je vjerojatno najbolja u povijesti SOK Mostar koji će i u ovoj pokušati nastaviti ići putem koji su djevojke i uprava ovog kluba počeli utirati u prošloj.

Novu sezonu popularne ‘Sokice’ danas će otvoriti gostovanjem kod ekipe ŽOK Jahorina a povodom premijerne utakmice jedna od najiskusnijih odbojkašica mostarskog kluba Angelina Divljan za Pogled.ba je najavila susret protiv Jahorine.

“Sezona počinje nakon dugo vremena i sve djevojke jedva čekaju da istrče na parket” – govori Divljan i dodaje:

“Gostujemo na Palama kod ŽOK Jahorina gdje se nadamo dobrom rezultatu i bodovima jer jednostavno imamo iskusniju i na kraju krajeva bolju ekipu od našeg današnjeg domaćina. Jahorina je povratnik u društvo najboljih, mlada su ekipa i vjerujem da ćemo opravdati ulogu favorita. Iza nas su dobre pripreme, spremne smo i očekujemo dobru sezonu. Stručni stožer i uprava  dali su sve od sebe i osigurali nam odlične uvjete, spremili ekipu za nove pobjede te se nadam da ćemo ponoviti sjajne rezultate koje smo imale u prošloj sezoni, ako ne i bolje” – kazala je Angelina Divljan.

Utakmica ŽOK Jahorina – SOK Mostar igra se u 18h.

Podijeli objavu