Podijeli objavu

Svjedokinja F. Š. K. jučer je u Županijskom sudu u Sarajevu, u nastavku suđenja optuženim za navođenje na prostituciju, kazala da se s optuženom Nejrom Jusufović i Naidom Č. bavila najstarijim zanatom, ali da s tim nikakve veze nije imao prvooptuženi Ramel Jusufi.

Pojašnjavajući kako su same pravile profile na internet-stranici Cityoflove.com, svjedokinja Tužiteljstva je istaknula kako su djevojke same određivale kolika će biti cijena seksualne usluge.

-Cjenkale smo se kao na pijaci, kazala je smijući se te dodala da je “sat seksa koštao oko 150 KM”. Posao su, istaknula je, same ugovarale. Iako je tužiteljica Emela Tahmaz Bukvić inzistirala na iskazu koji je svjedokinja dala tijekom istrage, a u kojem je navela da je Jusufi bio organizator i zaštitnik djevojaka koje su se bavile prostitucijom, F. Š. K. jučer je sve negirala.

Tužiteljica je rekla kako je svjedokinja u tom iskazu navela da je Nejra bila Ramelova desna ruka te da im je nalazila mušterije s kojima su išle u hotele na Jahorinu, koja je “tada bila aktuelna”.

-Dnevno su djevojke zarađivale i do 5. 000 KM. Naše je bilo 100 KM dnevno bez obzira na to koliko zaradimo. Ramel je nabavljao narkotike i sav je posao naslijedio od Ane, stoji u izjavi, koju je svjedokinja tijekom istrage potpisala, ali koju je jučer demantirala navodeći kako je “bila pod uticajem narkotika”.

-Očito je da svjedokinja ne želi reći kako je ona optužene prijavila policiji – zaključila je sarajevska tužiteljica. Ramel Jusufi, Nejra Jusufović, Emir Šušić, Fahrudin Hajdarbašić i Alen Krtičić se terete da su vrbovali i navodili djevojke na prostituciju, obećavajući im brzu i dobru zaradu, kao i da su nabavljali drogu koju su prodavali klijentima.

Podijeli objavu