Podijeli objavu

Četvrtak je donio poprilično čudan i iznenadan kraj nagađanja o nastupu Marija Hezonje za hrvatsku košarkašku reprezentaciju. Nakon Hezonjine sporne objave na Instagramu, izbornik Veljko Mršić je objavio kako ga na njega više neće u budućnosti računati, piše 24sata.hr.

Izgleda kako je priča Marija Hezonje i njegovog nastupanja za hrvatsku reprezentaciju završena, bar što se tiče trenutnog izbornika Veljka Mršića. Peti pick NBA drafta iz 2015. godine konačno je otkrio svoje planove javnosti i izborniku hrvatske košarkaške reprezentacije, tako da je odgovorio jednom pratitelju putem svog Instagram profila na njegovo pitanje “zašto ne igraš za Hrvatsku?”.

– Zato jer sam umoran i ne da mi se – kratko je odgovorio, i ostavio pitanja radi li se o iskrenom odgovor ili je tako jednostavno reagirao na stalne medijske napise o razlozima njegovog neigranja za reprezentaciju.

Nakon njegove objave izbornik se oglasio za Net.hr i izjavio:

– To dovoljno govori o njemu. Ja sam pokušao u Las Vegasu stupiti s njim u kontakt i nakon toga još jednom, prije nekih godinu i više dana, i od toga nije bilo ništa. No, sad sam odlučio da Marija Hezonju neću zvati u reprezentaciju Hrvatske. Tako da Mario neće igrati za Hrvatsku i nije dio reprezentativnog sustava. Ma i da ima utakmica, on zbog svog odnosa prema reprezentaciji sigurno neće dobiti poziv.

Tako, čini se, završava Hezonjina reprezentativna priča i duga medijska saga o nekoć svojevremeno najvećem hrvatskom košarkaškom talentu koji je za Hrvatsku je posljednji put igrao na OI 2016. u Rio de Janeiru, prenosi HMS.ba.

Podijeli objavu