Podijeli objavu

Nesvakidašnje scene “transporta” odvijale su se danas popodne u prostorijama shopping centra Arena na zagrebačkom Laništu.

Kao u akcijskim filmovima, sedmorica policajaca u civilu s fantomkama na glavama, odnosno Ekipa za posebne zadaće pri interventnoj policiji, kroz trgovački centar nosila su potrbuške muškarca kojem su prethodno stavili lisice na ruke.

Uhićenje u zagrebačkoj Areni Centar: Čak sedam interventnih policajaca je privelo sumnjivca

Uhićenje u zagrebačkoj Areni Centar: Čak sedam interventnih policajaca je privelo sumnjivcaViše na: https://bit.ly/2Hxcaja

Gepostet von 24sata am Donnerstag, 22. Oktober 2020

 

Neki od svjedoka su nam ispričali da je, koliko su čuli, svemu prethodila krađa u jednom poznatom lancu trgovina, no opet dvoje da se u takvu akciju policija upušta zbog krađe nekog artikla.

– Nismo prvo znali je l’ se snima film ili što. Ubrzo smo čuli da je taj čovjek kojeg su nosili počinio neko kazneno djelo. U licu je bio strašno zajapuren, valjda se opirao, i nešto je mumljao – ispričao je za Jutarnji jedan od svjedoka.

Iz PU zagrebačke su nam tek rekli da je povodom tog uhićenja kriminalističko istraživanje u tijeku.

Koji je kriminalni grijeh čovjeka kojeg su policajci naoružani do zuba nosili prema marici na parkiralištu, bit će poznato sutra.

No, kako smo neslužbeno uspjeli doznati, uhićeni muškarac upao je u policijsku klopku oko 15 sati nakon što ga je žrtva dan ranije prijavila za iznudu pa je uhićenje uslijedilo, navodno, odmah nakon što je primio označene novčanice, donosi Jutarnji.hr.

Podijeli objavu