Podijeli objavu

Trener Hoffenheima Sebastian Hoeness je na konferenciji za medije prije utakmice s Werderom potvrdio da Andrej Kramarić neće igrati nakon zaraze koronavirusom i mora pričekati do sljedeće utakmice.

Kramarić ne igra protiv Werdera, Budimir i dalje zaražen 1Hrvatski nogometaš i napadač Hoffenheima Andrej Kramarić još će pričekati sa svojim povratkom na nogometne terene nakon zaraze koronavirusom. Hoffenheim u nedjelju igra s Werderom, ali Kramarića na toj utakmici neće biti.

Potvrdio je to na konferenciji za medije njegov trener Sebastian Hoeness koji je dao i informacije o stanju Kasima Adamsa koji je također imao pozitivan nalaz te Pavela Kaderabeka koji je bio bliski kontakt zaražene osobe.

Obojica ostaju u izolaciji, kao i Kramarić : “Nema novog stanja ni informacija, oni neće biti na raspolaganju”, kazao je Hoeness. Također, na terene se neće vratiti ni kapetan kluba Benjamin Hübner koji je i dalje van terena zbog ozljede gležnja.

Kramarić je pozitivan test na koronavirus dobio nakon povratka s reprezentativnih obveza, kao i Ante Budimir koji je i dalje zaražen. Kako prenose 24 sata, Kramarić čeka novi test, a javio se i kazao kako je dobro.

Izvor: Sportnet.rtl.hr

Podijeli objavu