Podijeli objavu

Bivši predsjednik Vaterpolskog kluba Jug i prošle godine u određenom razdoblju dopredsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, vraća se u klub i to na funkciju predsjednika Uprave, navodi Sportnet.rtl.hr.

Marin Brbić je davnih dana odlučio otići i nije podlegao pritiscima da promijeni odluku, krenulo se u razgovore s kandidatima i potragu za novim predsjednikom Uprave i on je pronađen u Jakobušiću.

Hajduk se tim povodom oglasio priopćenjem predstavivši svog novog predsjednika.

Lukša Jakobušić novi je predsjednik Uprave HNK Hajduk, rođen u Dubrovniku 1976. godine, poduzetnik je s dugogodišnjim iskustvom u privatnom sektoru i uspješan sportski djelatnik. Trenutno pohađa diplomski studiji Sportskog menadžmenta pri Aspiri, a završio je EMBA na Cotrugli Business School.

Jakobušić je bio predsjednik VK Jug u razdoblju od 2013. do 2017. godine, a u tom razdoblju klub je osvojio pet trofeja u jednoj sezoni što do tada nije uspjelo niti jednom sportskom klubu u državi, čime je postao najuspješniji predsjednik u velikoj Jugovoj povijesti. Lukša Jakobušić obavljao je funkciju dopredsjednika HNK Hajduk od svibnja do studenog 2019. godine.

Hrvatski je branitelj i dobitnik odlikovanja za sudjelovanje u vojno-redarstvenoj akciji Oluja.

Podijeli objavu