Podijeli objavu

Teška prometna nesreća se dogodila jutros u 6:30 u mjestu Jošani kod Udbine, na državnoj cesti D1. Sudarila su se dva automobila, a troje ljudi je poginulo, javila je ličko-senjska policija.

Oba su automobila gospićkih registracija te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

U tijeku je očevid kojim rukovodi odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Gospiću, navode iz policije.

Poginuli mladi policajac i dvojica radnika

Kako javlja portal Slobodna Lika, poginuli su mladi policajac koji je radio u Policijskoj postaji Korenica Patrik Blažan iz Udbine te dvojica radnika iz Korenice.

Kako taj portal prenosi prema neslužbenim informacijama, mladi policajac iz Udbine je žurio da bi stigao na posao u Korenicu, dok su dva mlađa radnika krenula iz Korenice i Pećana u pilanu kod Udbine.

Mladi policajac nalazio se u automobilu marke Škoda Superb, dok su radnici bili u Opel Astri. Policajac je iz zasad neutvrđenih raloga skrenuo u suprotni trak te se frontalno sudario s automobilom u kojem su bila dvojica radnika, prenosi Index.hr.

Poginuli policajac imao je 20 godina i radio je u Postaji granične policije u Korenici. Prije mjesec dana je kao vježbenik počeo raditi u policiji nakon što je završio Srednju policijsku školu Josip Jović u Zagrebu.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na DC1 u mjestu Jošani, javio je i HAK koji upozorava na oprez zbog magle, ali i vlažnih i skliskih kolnika u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji.

Podijeli objavu