Podijeli objavu

Donald Trump je izgubio izbore, a mogao bi izgubiti i suprugu? Melania Trump navodno “odbrojava minute” do razvoda, tvrde njene bivše suradnice, piše Daily Mail

Bivša suradnica prve dame Omarosa Manifault Newman također misli da je njihov 15-godišnji brak gotov. “Melania broji minute do njegovog odstupanja s mjesta predsjednika kako bi se mogla razvesti. Kada bi ga pokušala poniziti i ostaviti dok je još uvijek predsjednik, pronašao bi način da ju kazni”, rekla je, objavio je Daily Mail.

Melania je navodno briznula u plač kada je njen suprug pobijedio na izborima prije četiri godine. “Nikad nije očekivala da će pobijediti”, rekla je tada jedna njezina prijateljica. Pet mjeseci je odgađala preseljenje iz New Yorka u Bijelu kuću u Washingtonu, navodno zato što je njihov sin Barron “trebao završiti školu”.

Unatoč glasinama o razvodu, Melania tvrdi da ima “sjajan odnos” sa svojim suprugom, dok je on nekoliko puta izjavio kako se nikada ne svađaju.

Donald Trump potpisao je predbračni ugovor s drugom suprugom Marlom Maples kojim joj je zabranio objavljivanje knjiga ili davanje intervjua u kojima ga kritizira. Odvjetnica Christina Previte tvrdi kako je vrlo izgledno da je Melania pristala na sličan dogovor, navodi Net.hr.

Podijeli objavu