Podijeli objavu

Nakon nepravomoćne presude prema kojoj je HDZ odgovoran, a bivši šef stranke Ivo Sanader kriv u slučaju Fimi medije, na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru Miroslav Škoro iz Domovinskog pokreta ispričao se što je bio član HDZ-a. “Za razliku od njih, ja sam se spreman ispričati, nemam problema s time. Ja se ispričavam što sam u tom trenutku bio u HDZ-u, bio u tom sazivu Sabora, što nisam uzeo niti jedne lipe, nego sam sav novac koji sam zaradio dao za Jedinicu intenzivne njege u Osijeku. Ispričavam se što sam nakon osam mjeseci vratio mandat, nisam njime trgovao, niti licitirao”, rekao je.

“Ja sam HDZ-u dao sve, pa sam onda shvatio da to nije dobro. Nije meni Šeks pisao pjesme, nije meni Tuđman pisao pjesme, nije ni Plenković. Sve moje pjesme, sve što sam napravio bilo je dobro dok nisam rekao da mi je dosta. I otišao. I vratio se s ovim ljudima natrag. Mi smo svjetionik”, rekao je.

Kolona sjećanja

“Mislim da je Kolona sjećanja zamišljena kao mjesto odavanja počasti žrtvama. Hoće li doći predstavnici ove ili one stranke, to ovisi o njima. Ta kolona, promenada, Korzo, šetnica, nije mjesto gdje će netko pokazati garderobu”, rekao je.

Škoro je uvjeren da ne postoji sukob između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića. “Nema tu sukoba, bilo bi glupo da se ja između dvojice prijatelja petljam u njihovu svađu. Oni su prijatelji, znaju se iz Bruxellesa, Zagreba, zajedno došli u to ministarstvo”.

Izvor: Danas.hr

Podijeli objavu