Podijeli objavu

Pep Guardiola ostaje u Manchester Cityju i u narednim sezonama. Guardiola je stavio potpis na novi ugovor sa Cityjem koji traje do ljeta 2023. godine.

Ako španjolski stručnjak odradi ugovor do kraja, provest će u Cityju punih sedam godina što je prava rijetkost u današnjem nogometu, posebno na vrhunskoj razini.

Guardiola je u City stigao 2016. godine i od tada je vodio momčad u 245 utakmica te je upisao 181 pobjedu. Ako odradi ugovor do kraja, doći će ujedno i na drugo mjesto kao drugi najdugovječniji menadžer na klupi Manchester Cityja.

“Od dolaska u Manchester City osjećam se dobrodošlim od strane igrača, zaposlenika, navijača i uprave. Od tada smo napravili puno toga zajedno, upisali smo puno pobjeda i osvajali trofeje, ponosni smo na sve te uspjehe. Imati ovakvu podršku svih struktura je najbolje što menadžer može dobiti. Imam sve što je potrebno da bih dobro obavljao svoj posao i zahvalan sam na svemu vlasnicima, predsjedniku, Ferranu i Txikiju što vjeruju i mene i što su mi ponudili ovaj ugovor”, istaknuo je Guardiola.

Guardiola tako nastavlja svoju misiju u Manchesteru s glavnim ciljem napokon osvajanjem Lige prvaka, donosi Sportnet.rtl.hr.

Podijeli objavu