Podijeli objavu

Osijek u subotu od 15 sati u Gradskom vrtu igra protiv Dinama, velika utakmica koju Nenad Bjelica čeka s velikim zanimanjem.

“Igra prvi protiv drugog, u ovom trenutku dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj. Jako se radujemo ovoj utakmici i vjerujemo da možemo biti na visokoj razini koju smo pokazali zadnja dva mjeseca. Pobjeđivali smo protivnike osim u ovoj zadnjoj utakmici u Splitu gdje smo isto bili blizu pobjede. Dobro smo se pripremili i vjerujem da ćemo biti na vrlo visokoj razini.”

Petorica zaraženih stvaraju nove probleme Nenadu Bjelici, ali on u tome ne traži alibi.

“Najlakše bi bilo sada tražiti alibi u izostancima, svi živimo u vremenu kada ne znaš tko će biti na treningu, a tko ne. Što se tiče virusa, već smo se prilagodili tome, najvažnije nam je da ćemo na terenu imati 11 zdravih igrača, spremnih da daju maksimum i na klupi još par koji tu mogu biti. Ionako ne možemo zamijeniti osam igrača nego njih pet i toliko ćemo i imati zdravih i ornih.”

O Dinamu sve zna, Modre je uostalom i vodio do trofeja i odličnih rezultata u Europi.

“Kvalitetna momčad koja to pokazuje i u prvenstvu i u Europi. Uvijek kažem da je najvažnije kako će moja momčad igrati, mi smo to puno puta pokazali pa čak i protiv Basela gdje smo izgubili. Pokazali smo i tada da u velikoj mjeri ovisi o nama jer kada smo mi u drugom poluvremenu bili bolji, Basela nije bilo na terenu. Dinamo ima puno kvalitete, tu nema spora, to je pokazao i ove sezone i u zadnje dvije tako da smo svjesni s kim igramo, ali i svoje snage.”

Momčad se kompletira i Bjelica ne očekuje nove probleme s izostancima.

“Neki su se reprezentativci već uključili u rad, neki dolaze, po informacijama koje imamo trebali bi biti spremni za subotu. Vjerujem da će i oni pomoći ovim dečkima koji su dva tjedna vrijedno trenirali. Slovenski reprezentativci dolaze uz pozitivnu atmosferu, obojica su participirali i nadam se da će u subotu pomoći.”

Unatoč svim problemima, Bjelica je veliki optimist i zadržava dobro raspoloženje, ističe Sportnet.rtl.hr.

“Nema razloga da bude drugačije, u ovih dva i pol mjeseca stvarno smo dobro radili. Mi novi koji smo došli zarazilis mo sve optimizmom i pozitivom. Vjerujem u ljude s kojima radim, vjerujem u svoj igrače i da u subotu možemo biti bolji od protivnika.”

Podijeli objavu