Podijeli objavu

Meghan Markle (39) u članku je napisanom za New York Times prvi put progovorila otvoreno o spontanom pobačaju koji je doživjela.

– Izgubiti dijete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu, koju su iskusili mnogi, a o kojoj je malo tko govorio, otkrila je Meghan.

Spontani pobačaj doživjela je, piše dalje, dok je u rukama držala jednogodišnjeg sina Archieja, navodi Slobodna Dalmacija.

– Osjetila sam oštru bol. Spustila sam se na pod s njim u naručju, nastavljajući pjevušiti uspavanku kako bismo oboje ostali mirni, ali vesela melodija bila je potpuni kontrast mom osjećaju. Znala sam da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala prvorođeno dijete, da gubim drugo, piše supruga princa Harryja (36).

image

– Ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam da mu je dlan mokar i poljubila mu zglobove prstiju, mokre od naših suza. Zureći u hladne, bijele zidove, oči su mi se zacaklile…

Vojvotkinja od Sussexa opisala je i kako je sve bilo utoliko teže jer je u javnosti morala ostaviti dojam kako je sve u redu i nastaviti obavljati svoja zaduženja, koja su uključivala i pojavljivanje pred kamerama. Tijekom intervjua s Tomom Broadbyjem, ipak, gotovo je zajecala pred kamerama.

– Hvala vam na pitanju. Nije me puno ljudi pitalo jesam li ok, odgovorila mu je tada na pitanje je li dobro.

– Nije mi pomoglo to što sam iskreno odgovorila već samo to pitanje”, priznala je na kraju. A svojim čitateljima i čitateljicama na kraju poručuje upravo da će sve biti u redu.

 

 

Podijeli objavu