Podijeli objavu

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (34), koji je od srpnja bez kluba, još uvijek trenira samostalno dok čeka na pravu ponudu kako bi se vratio na travnjak.

Njegov menadžer, Ivan Cvjetković, u međuvremenu je progovorio o bolnom rastanku napadača s Juventusom. Mandžukić je prije godinu dana napustio redove talijanskog prvaka nakon što ga je otpisao tadašnji trener Maurizio Sarri.

“Ne mogu vam ništa reći o Juventusu. Mario ne želi o tome govoriti i vjerojatno je u pravu. Otkako je napustio taj klub nije dao intervju. Ne želi pričati o tome što se dogodilo”, rekao je Cvjetković za Tuttosport.

“Još uvijek dobiva puno poruka od Juventusovih navijača i to mu se sviđa. Jako je povezan s njima. Ljudi pamte koliko je davao za taj dres. Ponekad gledamo Juventusove utakmice, ali ne pričamo o tome”, dodao je te je odgovorio na pitanje hoće li se Hrvat uskoro vratiti u akciju.

“Jako ozbiljno trenira, kao i uvijek. Trenira u Zagrebu i spreman je 100%. Čeka pravu ponudu od kluba koji ga stvarno želi. Vjeruje da opet može presudan. Odbio je neke ponude jer nije bio siguran da ga stvarno žele. Pojavilo se i nekoliko lažnih vijesti. Povezivalo ga se s klubovima koji ga nikada nisu željeli”, kazao je Cvjetković. Upitan je i u kojoj bi zemlji mogao nastaviti karijeru.

“Ne znam hoće li opet igrati u Italiji. On je rođen za Premier ligu, ali nikada nije imao priliku tamo igrati. Spreman je 200%”, završio je.

Mandžukić je kao slobodan igrač bio zanimljiv mnogim klubovima u prošlom prijelaznom roku, a navodno je imao gotovo potpisan ugovor s ruskim Lokomotivom. Najviše interesenata, pisalo se, bilo je u Italiji pa se Mandžukića povezivalo s Romom, Milanom, Sassuolom, Bolognom, a spominjan je i mogući povratak u Juventus, donosi Sportski.net.

Podijeli objavu