Podijeli objavu

Vrlo važnu pobjedu izborio je Slaven Bilić s West Bromwich Albionom. Na svom stadionu svladao je Sheffield United s 1:0 i tako došao do prve pobjede ove sezone, donosi Sportnet.rtl.hr.

“Znao sam da čim neka momčad dođe do pogotka da će utakmica biti zanimljiva i s puno prilika. Htjeli smo tu pobjedu, htjeli su je i oni, bili smo i jedni i drugi u istoj poziciji i zato mi se čini da ovo vrijedi više od tri boda”, istaknuo je Bilić.

Ova tri boda imaju još veću važnost ako se zna da je WBA uz Sheffield United bio jedina momčad bez pobjede.

“Ovo je naša prva pobjeda u sezoni i to protiv momčadi koja nam je konkurent. Iako je još rani dio sezone, ovo je vrijedno šest bodova. Oduševljen sam dečkima, pokazali su kvalitetu, karakter i upornost.”

Bio je to susret s prilikama na obje strane i Bilić je svjestan da je njegova momčad mogla slaviti i lakše, ali isto tako i ostati bez pobjede.

“Mogli smo do drugog pogotka što bi nam olakšalo posao, ali imali su i oni nekoliko prilika koje je Sam obranio. Kao momčad bili smo jako dobri i sretni smo zbog ove pobjede. Sam nastup nije bio toliko važan koliko rezultat, ali dobili smo i dobar nastup i dobar rezultat.”

Podijeli objavu