Podijeli objavu

Nakon što je jučer Rus Nikita Mazepin stavio potpis na višegodišnji ugovor s Haasom, odmah se pojavila priča kako će odmah nakon njega to učiniti još jedan rookie, sin velikog Michaela SchumacheraMick.

Tako je i bilo. Dan nakon što je Mazepin potvrđen za vozača Haasa sljedeće sezone, poslije devet godina pauze u Formulu 1 vratila se obitelj Schumacher.

“Mogućnost da budem u Formuli 1 sljedeće sezone, čini me neizmjerno sretnim. Bez riječi sam”, vidno uzbuđen govorio je Schumacher.

Mick je iznimno talentiran vozač, pokauje to i u Formuli 2 gdje je vodeći u ukupnom poretku, donosi Sportnet.rtl.hr. Sljedeće godine imat će priliku za iskorak.

“Želio bih zahvaliti Haas F1 timu, Scuderiji Ferrari i Ferrarijevoj vozačkoj akademiji što su mi ukazali povjerenje. Oduvijek sam vjerovao da ću ostvariti svoj san o Formuli 1. Ogromna zahvala također i svim velikim ljubiteljima moto sporta koji su me podržavali tijekom moje karijere. Dat ću sve od sebe kao i uvijek i radujem se što krećem na ovo putovanje zajedno s Haasom F1.”

Podijeli objavu