Podijeli objavu

POBJEDNIK pete sezone showa Život na vagi Matej Petrović otkrio je kako se osjećao kada je, osim transformacije života, osvojio i 170.000 kuna nagrade.

“Nakon što sam pobijedio prvo sam pomislio kako sam sretan i ponosan na sebe jer sam ispunio riječ koju sam dao dragoj osobi. Riječ je o osobi koja više nije s nama, a kroz život me oblikovala. Obećao sam joj da neću odustati, da ću uvijek davati sve od sebe i da ću u glavi imati sve ono lijepo čemu me naučila. Sve to je ono što me nakon izlaska iz showa najviše motiviralo za gubitak kilograma, a samim time i dovelo do pobjede”, rekao je za rtl.hr.

U Život na vagi Matej je ušao sa 152 kilograma. Ukupno je skinuo 67,9 kilograma i sada ima 84,1 kilogram.

“Pobjedi se nisam nadao, ali sam u nju vjerovao jer sam tijekom showa, ali i nakon izlaska iz kuće, zaista davao sve od sebe kako bih skinuo što više kilograma”, priznao je.

Pobjednik Života na vagi otkrio: Da, imam curu 1

Rekao je i kako smatra da ovo nije njegov maksimum, ali gubiti kilograme više ne planira.

“Vjerujem kako bih s ovom kilažom trebao biti i više nego zadovoljan. U pet sam mjeseci skinuo 68 kilograma i mislim kako na tu činjenicu stvarno trebam biti ponosan”, objasnio je.

Na pitanje čija ga je transformacija u finalu najviše oduševila Matej je odgovorio da ne može izdvojiti samo jednu.

“Svi su me kandidati apsolutno oduševili. Mislim da se vidi kako su svi do jednoga radili na sebi i kako smo stvarno promijenili životne navike”, rekao je.

Naglasio je kako novac nije bio motivacija njegovog ulaska u show i da još ne zna kako će ga potrošiti, ali je obećao napraviti veliku feštu jednom kad epidemiološke mjere to budu dopuštale, navodi Index Magazin.

Pobjednik Života na vagi otkrio: Da, imam curu 2

“Dio novca ću iskoristiti da pokrenem vlastiti posao”, otkrio je Matej, koji trenutno radi u Njemačkoj, i dodao kako se planira vratiti živjeti u Hrvatsku.

Na pitanje je li u vezi samo je kratko rekao:

“Imam curu, ali nemam komentar.”

Podijeli objavu