Podijeli objavu

Dominik Kračun, finalist pete sezone ‘Života na vagi’ tijekom finalne emisije otkrio je da je sretno zaljubljen, a to je potvrdio i u intervjuu za RTL.HR.

“Višak kilograma stvarao mi je razne probleme, a jedan od najvećih bio je da nemam djevojku. Međutim, kako sam gubio kilograme, povećavalo se samopouzdanje i moram vam priznati da sam, čim sam izašao iz kuće, našao pravu ljubav, baš kakvu sam tražio i jako sam sretan zbog toga”, komentirao je finalist Dodo za RTL.HR, a sad je otkrio i tko je to osvojio njegovo srce!

Riječ je simpatičnoj kandidatkinji četvrte sezone, Ani Žderić! Sretnu vijest par je potvrdio večeras putem Instagrama objavom zajedničke fotografije. “Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve…”, napisala je Ana.

Dominik je pak otkrio nešto više. “Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potreba da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši”, napisao je Dominik.

 

Podijeli objavu