Podijeli objavu

U izgorjelom automobilu zadarske registracije kod Gospića pronađeno je karbonizirano ljudsko tijelo, doznaje se u ličko-senjskoj policiji koja će očevidom utvrditi što se dogodilo, ističe Hina.

Policija je izvijestila da je u mjestu Trnovac kod Gospića oko 13.20 pronašla karbonizirane ostatke neidentificiranog čovjeka u izgorjelom automobilu zadarske registracije te će obaviti očevid radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja.

Glasnogovornica Policijske uprave Maja Brozičević kazala je da će očevid obaviti djelatnici njihove PU, a posmrtni će se ostaci nakon očevida odvesti na obdukciju, između ostalog i radi utvrđivanja identiteta umrle osobe.

– Identitet preminule osobe znat ćemo najranije sutra, a očevidom koji tek treba početi nastojat će se utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti, rekla je Brozičević.

U policiji kažu da ovim događajem nije smanjena sigurnost u prometu, jer je automobil pronađen na vrlo slabo prometnom makadamskom putu, navodi Hrt.hr.

Podijeli objavu