Podijeli objavu

Andrej Kramarić s Hoffenheimom drži 12. mjesto u Bundesligi i daleko je od vrha ljestvice. Na kraju tamo vidi Bayern.

“Mislim da će Bayern biti prvak, puno je kvalitetniji od svih ostalih. Bayer Leverkusen je u dobroj seriji, RB Leipzig je također odlična momčad, možda odmah iza Bavaraca po kvaliteti. Borussia Dortmund mi je upitnik, ili će odigrati sjajno ili nikako i to su četiri momčadi koje bi trebale biti u vrhu i u Ligi prvaka sljedeće sezone. Ne vjerujem da će biti nekakvog čuda iako je zanimljivo jer Bayern ove sezone nema onu ogromnu bodovnu prednost. Wolfsburg me nije iznenadio, on i Borussia Mönchengladbach su odmah iza ovog kvarteta, ali mislim da ipak neće izdržati i sačuvati četvrto mjesto”, kaže Kramarić za Sportske novosti.

Najveće razočaranje je Schalke koji je na dnu ljestvice i ne zna za pobjedu sada već skoro godinu dana.

“To je svakako iznenađenje, ali to kod njih traje već godinu dana, cijela godina im je užasna. Imam dosta prijatelja koji su sada tamo ili su igrali u Schalkeu i najveći problem je atmosfera i klubu i sama struktura kluba. Igrači se ne osjećaju ugodno i ne mogu biti na svom vrhuncu. Kada pogledate njihov roster, on je među boljima u ligi i nevjerojatno mi je da jedan takav klub s takvim igračima godinu dana ne može do pobjede.”

Kramarić nije zadovoljan ni Hoffenheimovom sezonu za koju smatra da je morala biti bolja. Vidi puno prostora za napredak.

“Krenuli smo dobro pa upali u neku krizu. Osobno sam zadovoljan svojim golovima, igrama, ali smo u dosta utakmica bili loši. Imamo jako puno prostora za napredak, ljuti me to jer znam da možemo puno bolje. Imali smo cijelu polusezonu za promijeniti nabolje neke stvari, ali nismo to napravili. Morat ćemo puno toga promijeniti jer ovako više ne ide.”

Izvor: Sportnet.rtl.hr.

Podijeli objavu