Podijeli objavu

Splitska policija potvrdila je da istražuje kako je skončala mačka čija je strvina u utorak popodne pronađena na kolutarniku za vezivanje brodova na Rivi, što je zgrozilo prolaznike i izazvalo niz komentara na društvenim mrežama, javlja Hina.

U policiji kažu da su dojavu o mrtvoj mački na Rivi dobili u utorak oko 23:30 sati.

Splitsko komunalno redarstvo je također zaprimilo dojavu o strvini životinje, i to već oko 18 sati, nakon čega su izvijestili tvrtku AS-EKO koja je ovlaštena za uklanjanje i zbrinjavanje životinjskih ostataka. Njihovi djelatnici došli su na Rivu, utvrdili da se radi o uginuloj mački i uklonili strvinu.

“O okolnostima ovog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje”, izjavila je Sanja Nazlić iz splitske policije.

U razgovoru s djelatnikom AS-EKO-a, koji je uginulu mačku izvadio iz kolutarnika na splitskoj Rivi, doznajemo kako se uistinu radilo o mački, a ne o psu, kako su pisali lokalni mediji, kao i da životinja nije bila vezana.

Prema njegovom mišljenju mogle su se dogoditi tri situacije. Prva je da je mačka sama upala u more pa se pokušala izvući preko kolutarnika u kojem se zaglavila. Druga je da je već bila uginula pa ju je netko izvukao iz mora da ne pluta i stavio na kolutarnik, a tek treća mogućnost je da je ubijena, donosi Index.hr.

Podijeli objavu