Podijeli objavu

Nakon četiri i pol godine provedene u Lokomotivi kapetan Denis Kolinger napušta Kajzericu. Njegov novi klub je danski prvoligaš Boldklub Vejle, prenose Sportske novosti.

“Pravi kapetan u punom smislu riječi, najvedrije lice iz svlačionice, uzor igračima na terenu i izvan terena, veliki čovjek u figurativnom i doslovnom smislu defitivno je, ne samo igrama, već i svojim samim prisustvom, uvelike pridonosio moralu, atmosferi i motivaciji u klubu.

Stigao je u Lokomotivu u ljeto 2016. godine iz NK Zagreba, debitirao je 8.8.2016., ukupno ostvario 147 službenih nastupa u dresu Lokomotive”, napisali su, između ostaloga, na službenoj web-stranici Lokosa.

Inače, Jerko Leko već se suočava s prvim problemima na klupi Lokomotive, ostao je bez udarnog napadača. Indrit Tuci je, naime, stradao na treningu, teško se ozlijedio. U pitanju je koljeno, u klubu strahuju da je u pitanju prednji križni ligament i da ga čeka duga stanka i oporavak.

Konačnu dijagnozu dat će dodatni pregledi, međutim, jasno je da na Kajzerici moraju krenuti u potragu za novim rješenjem u napadu. Nikica Jelavić i Mario Budimir su i dalje u Lokomotivi, ali oni su ipak već u godinama, više “back up” opcija, tu je i mladi Roko Šimić, koji tek treba dobivati ozbiljniju minutažu, a Tuci je bio siguran prvi izbor. Veliki je to hendikep, Lokosi moraju brzo reagirati, informacije govore da bi pojačanje trebalo doći iz inozemstva, donosi Slobodna Dalmacija.

Tuci je baš potkraj jeseni ušao u formu, zabio u zadnje tri utakmice po pogodak Hajduku, Gorici i Slavenu Belupu.

Podijeli objavu