Podijeli objavu

Čitavu Australiju zabezeknuo je zločin australske Hrvatice Katie Perinović koja je u četvrtak nožem izbola i ubola svoje troje djece, od 3,5 i 7 godina, a potom presudila i sebi. Ovaj se zločin dogodio u Tullamarineu, predgrađu Melbournea.

Tijela je pronašao njen suprug i otac djece Tomislav Perinović (48). Prema pisanju australskih medija, policija je, kada je stigla na mjesto događaja mislila da je otac ubojica te su ga premlatili.

Oca odveli u lisicama

Policija je njegov poziv primila u 12.20 sati, a s mjesta zločina odveli su ga u lisicama.

Australski istražitelji u kući obitelji Perinović proveli su više od 24 sata provodeći istragu kako bi pokušali rekonstruirati okolnosti strašne tragedije koje se dogodila u Tullamarineu, sjevernom predgrađu Melbournea. Zaključak: Majka je nožem ubila svoje troje djece, a onda presudila i sebi.

Strašna tragedija

Prema trenutnim informacijama, Katie je prvo ubila svoju djecu, izbovši ih kuhinjskim nožem, a nakon toga je presudila i sebi.

Dan prije strašne tragedije Katie je stigla na ulazna vrata susjeda Schembrisa kako bi odložila vreću punu zrelih šljiva koje je ubrala iz vrta, gospođa Schembri za The Sydney Morning Herlad rekla je da je cijela obitelj slomljena onim što se dogodilo.

Prijatelji su rekli da je Katie, koja je radila kao fizioterapeut u obližnjem Glenroyu, odrasla u Tullamarineu i u blizini imala obitelj. Rekli su da bila izuzetno ponosna na svoj posao i da je tek prošle godine preuzela ulogu mentorstva mladim fizioterapeutima koji su započeli svoju karijeru. Prije tri mjeseca iznenada je dala otkaz u Glenroy Physiotherapy Centeru, gdje je posljednjih sedam godina radila kao fizioterapeutkinja. Vjeruju da je upala u depresiju koja ju je dovela do smrti, prenosi Danas.hr.

Susjed John Constantino, koji je razgovarao s Katie noć prije njezine smrti, nije uspio prestati razmišljati o njihovom posljednjem razgovoru. “Zalijevao sam vrt oko 19.30 sati, a ona je prošla pored i činila se sretnom”, rekao je za navedeni list.

Podijeli objavu