Podijeli objavu

Nakon što je skoro godinu dana bio bez rukometa, Luka Stepančić se vratio i zaradio novu ozljedu. Bio je na popisu hrvatske reprezentacije za kvalifikacije za Olimpijske igre, ali propustit će i taj turnir.

Stepančić je ovaj put zaradio frajturu petne kosti, ahilova tetiva nije stradala, ali morat će svejedno pauzirati između šest i osam tjedana.

“Na žalost, nakon godinu dana pauze, taman kad sam mislio da je sve krenulo u pravom smjeru, dogodila se nova ozljeda najvjerojatnije kao posljedica stare ozljede i prebrzog ulaska u velike napore. Sreća u nesreći je što je ahilova tetiva prošla samo s istegnućem, ali je nastala stres fraktura na petnoj kosti. Trenutne prognoze liječnika nisu baš najsretnije, kažu da je oporavak između šest i osam tjedana. Veselio sam se da ću nakon propuštenog Svjetskog prvenstva, napokon biti s dečkima i da ćemo zajedno slaviti prolazak kvalifikacija za Olimpijske igre, ali takav je sport. Oni će slaviti u Montpellieru, a ja ispred malih ekrana”, poručio je Stepančić za stranicu Saveza.

Umjesto Stepančića na okupljanje reprezentacije doći će Šime Ivić iz Erlangena, navodi Sportnet.rtl.hr.

Podijeli objavu