Podijeli objavu

Tvrtka Rimac automobili pronašla je strateškog partnera koji će električnim automobilima hrvatskog poduzetnika dodatno otvoriti kinesko tržište. Rimcu će to omogućiti Kingsway Group, kompanija specijalizirana za distribuciju luksuznih vozila i jahti na području Kine. Kako javljaju iz Rimac automobila, partnerstvo će osigurati da se kupcima zainteresiranim za njihov C_Two model omogući “vrhunsko korisničko iskustvo”.

Osim Rimca, Kingsway Group na popisu partnera ima i druga zvučna imena. Na stranicama te kompanije hvale se da su službeni distributeri Lamborghinija za Hong Kong, Macau i Guangzhou. Kingsway surađuje i s Teslom, kao i sa švedskim proizvođačem superautomobila Koenigseggom. Zahvaljujući ovom partnerstvu, u Šangaju je otvoren luksuzni salon Rimac automobila.

Rimac širi globalnu mrežu

Na novouspostavljeno partnerstvo osvrnuo se Mate Rimac. „C_Two je hiper automobil sljedeće generacije koji pruža ekstremne performanse električnog pogonskog sklopa, i donijet će novu razinu vozačkog iskustva. Podršku će mu pružati korisnička služba čije je iskustvo bez premca, bez obzira na to gdje se u svijetu nalazite. Vrlo smo sretni što dobrodošlicu u našu obitelj možemo izraziti Kingsway Groupu, tvrtki koja ima izvrsnu reputaciju i pristup ključnim tržištima u Hong Kongu, Makau i Kini. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji Rimčeve globalne mreže i brenda”, rekao je Rimac.

Komplimente je uzvratio Albert Wong, direktor Kingsway Groupa. „Kingsway je dosegnuo još jednu prekretnicu“, kazao je. „Rimac je inovativna kompanija s nenadmašnim sposobnostima u elektrifikaciji. Ovo je izuzetno uzbudljivo vrijeme u automobilskoj industriji, a Rimac je na samom vrhu tog polja. Ponosni smo što smo partneri Mate i njegove kompanije, i što ćemo Rimac automobile odvesti do novih vrhunaca na području Kine“, zaključio je Wong.

Izvor: Telegram.hr

 

Podijeli objavu