Podijeli objavu

Vlado Šola više nije trener PPD Zagreba. Podnio je ostavku na mjesto trenera nakon samo četiri mjeseca, a sutra će se oprostiti s momčadi.

Nazvali smo sada već bivšeg trenera PPD-a za izjavu nakon ove teške odluke, ali Šola nam je poručio da će sutra dati obrazloženje za svoj odlazak s klupe zagrebačkog kluba.

Dva posla u tri dana za Obrvana

Na klupi zagrebačke momčadi naslijedit će ga Ivica Obrvan koji je prekjučer imenovan i izbornikom reprezentacije BiH. Treba istaknuti i kako je Obrvan već treći trener PPD-a ove sezone. Prije njega i Šole na klupi je sjedio Igor Vori.

Obrvanu će ovo biti drugi put da radi kao trener u Zagrebu, a u svom prvom mandatu upisao je pobjedu nad Barcelonom koju navijači PPD-a jako dobro pamte.

Odlučio je otići

Podsjetimo, Šolina pozicija nije bila sigurna ni za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u rukometu u siječnju ove godine, ali tada smjena ili ostavka nisu bile opcije.

Ipak, okolnosti su se promijenile i slavni vratar hrvatske reprezentacije odlučio je podvući crtu i samostalno odstupiti s pozicije trenera, prenosi Index.hr.

Podijeli objavu