Podijeli objavu

Džanna Wagenhoffer na svom je Facebooku objavila kakva joj se pogreška potkrala na rodnom listu njezinog supruga. Naime, kada je predavala papire gradskom uredu, rodni list su joj vratili zbog greške, koju je i ona tek tada uočila.

”Mi smo taj rodni list izvadili ljetos. Nismo to primjetili jer nismo ni gledali. Tražili dokument, dobili, platili i otišli. Danas sam predavala neke papire u gradskom uredu i nisu mi primili zahtjev jer su primijetili tu grešku na rodnom listu”, rekla je Wagenhoffer za Dnevnik.hr.

Kada je suprug otišao u matični ured, kazali su mu kako se “kolegica zabunila” te da se “greške događaju”.

Grad Zagreb o ovom slučaju oglasio se na Facebooku.

– Gradski ured za opću upravu – područni matični ured Trešnjevka izdao je ispravu s pogrešnim podacima, radi čega se najiskrenije ispričava povrijeđenoj sugrađanki. Nakon utvrđenih nepravilnosti protiv odgovornih službenika pokrenut je disciplinski postupak teške povrede službene dužnosti, a sugrađanki izdana odgovarajuća isprava.

Ovim putem molimo sve cijenjene sugrađane da pregledaju svoje isprave i ukoliko uoče nepravilnosti da se jave u nadležne matične urede koji će te isprave prepraviti bez naknade o trošku nadležnog tijela.  Još jednom se ispričavamo za sve moguće propuste.

Izvor: Večernji.hr

Podijeli objavu