Podijeli objavu

Policija je iza ponoći upala na svadbu mladog para na kojoj je bilo devet osoba te privela mladence i vlasnika lokala, navodi Danas.hr.

U nedjelju, 14. veljače, otprilike sat vremena iza ponoći u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Đurđekovca, policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani. U navedenom objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju.

Policija je otkrila kako je u sklopu kriminalističkog istraživanja odmah privela vlasnicu lokala (48) te mladenku (22) i mladenca (23). Tereti ih se da su počinili kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

“Policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani, odnosno protivno odluci Stožera. U objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile. Djelatnici Državnog inspektorata nakon toga su zapečatili objekt”, poručili su iz zagrebačke policije.

Podijeli objavu