Podijeli objavu

Rukometni klub Podravka oprostio se u utorak od trenera prve ekipe Zlatka Saračevića, koji je preminuo od posljedica teškog srčanog udara u nedjelju na večer, poslije pobjede u derbiju s Lokomotivom.

Vozilo s lijesom u kojem se nalazilo tijelo legendarnog zlatnog Olimpijca oko 14.15 sati stiglo je iz koprivničke bolnice ispred Sportske dvorane Gimnazije Fran Galović‘, gdje su se od Sarača oprostile njegove igračice i suradnici iz stručnog stožera, članovi klupskog vodstva na čelu s predsjednicom Nadzornog odbora Ljiljanom Šapinom te predstavnici većinskog vlasnika kluba Grada Koprivnice predvođeni gradonačelnikom Mišelom Jakšićem.

Počast su došle odati i igračice iz Podravkinog podmlatka, kao i navijači iz skupine Kronikus. Sve su s distance pratili i okupljeni građani, navijači Podravke i ljubitelji rukometa koji su također željeli ispratiti hrvatsku sportsku legendu na njegovom posljednjem putovanju iz Koprivnice.

Oproštaj je bio tih i dostojanstven, uz ruže, suze koje su tekle same od sebe, te poneki neizbježni jecaj. I stotine misli koje su letjele kroz glavu u tim trenucima prisjećanja na sve što je ovaj veliki sportaš i veliki čovjek napravio u nepunih 60 godina života.

Posljednji ispraćaj Zlatka Saračevića održat će se u Zagrebu, a Hrvatski rukometni savez će naknadno izvijestiti o terminu, navodi Slobodna Dalmacija.

 

Podijeli objavu