Podijeli objavu

Po mnogima najbolji golfer svih vremena Tiger Woods (45) nalazi se u Harbor-UCLA medicinskom centru gdje se oporavlja nakon teške prometne nesreće, pišu Sportske novosti.

Američki mediji javljaju da je Woods budan i da mu život nije ugrožen nakon hitnog operativnog zahvata na nozi.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila.

image

Woods je u nesreći zadobio teže ozljedu noge. Zadobio prijelome u gornjem i donjem dijelu goljenične i lisne kosti, potvrdili su iz bolnice. U nogu mu je umetnuta šipka kao stabilizator, dok mu je gležanj pričvršćen vijcima.

Zasad nije poznato je li Woods u trenutku nesreće konzumirao alkohol ili droge, to tek treba utvrditi testiranje. Iz policije su priopćili kako su život slavnom golferu spasili sigurnosni pojas i zračni jastuci.

“Kada sam stigao na mjesto nesreće gospodin Woods je bio na vozačevom mjestu i mogao je razgovarati. Činio mi se miran i lucidan. Bio sam uz njega i održavao ga mirnim dok na poprište nesreće nisu došli vatrogasci. Rekao mi je da mu je ime Tiger i u tom sam ga trenutku prepoznao. Nije mi se činio zabrinutim zbog ozljeda. Moguće je da zbog šoka nije osjećao bol”, izjavio je zamjenik šerifa Carlos Gonzalez koji je među prvima stigao na mjesto nesreće. Inače samu nesreću je prijavio susjed koji je okrenuo broj za hitne slučajeve 911.

image

“Gospodin Woods je bio u svjesnom stanju po pronalasku, ali nije se mogao ustati. To nije bila opcija”, rekao je šerif Alex Villaneuva, te je dodao kako je nastradao u području na kojem su i inače nesreće česte.

“Udario je u drvo, a nije bilo tragova guma i znakova kočenja. Udario je u rubnik, potom drvo, pa je došlo do nekoliko prevrtanja”, izjavio je Villaneuva.

image

image
Podijeli objavu