Podijeli objavu

U policijskom pritvoru završio je 18-godišnjak koji je u ponedjeljak u Jastrebarskom, bez položenog vozačkog ispita, automobilom bježao policajcima i pritom vozio u suprotnom smjeru, oduzimao prednost, pretjecao kolone i ugrožavao pješake, javlja Hina.

Mladić je u ponedjeljak oko 16 sati, bez položenog vozačkog ispita, upravljao Alfa Romeom varaždinskih oznaka. Nakon što su ga u prometnom prekršaju u Ulici doktora Franje Tuđmana zamijetili policajci, 18-godišnjak se oglušio na njihove signale da se zaustavi te je s namjerom bijega nastavio s vožnjom.

Bježeći od policije, 18-godišnjak je u više navrata drugim sudionicima oduzeo prednost prolaska, pretjecao kolonu vozila, vozio u suprotnom smjeru, kao i u neposrednoj blizini pješaka, čime je izazvao opasnost za život drugih sudionika u prometu. Vožnju je nastavio sve do Gornje Reke gdje su ga, ispred njegove kuće, uhitili policajci i doveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, donosi Hrt.hr.

Podijeli objavu