Podijeli objavu

U emisiji ”Talk show” na televiziji OBN jedan od gostiju bio je i ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojske županije Arnel Isak (A-SDA).

Portal Buka.com podsjeća da je  Arnel Isak bio je kandidat za gradonačelnika Zenice na proteklim izborima. Kada je krenula epidemiološka kriza s koronavirusom, Isak je postao i zapovjednik Županijskog stožera civilne zaštite Zeničko-dobojske županije.

Njegovo gostovanje u emisiji izazvalo je veliku pozornost na društvenim mrežama te pokrenulo lavinu komentara. Tema emisije bili su mladi ministri, među kojima je bio i Isak, svojevremeno prozvan i ”kralj šiše”, tvrdi Buka.

Mnogi su mišljenja da njegov nastup na najbolji mogući način ilustrira kako ministri, koji obnašaju ovakve i slične javne funkcije, moraju proći obuku odnosno treninge za javne nastupe.

U priloženom videu pogledajte isječak gostovanja zeničkog ministra Arnela Isaka koji je za kratko vrijeme postao viralan i proširio se društvenim mrežama, prenosi Jabuka.tv.

 

Podijeli objavu