Podijeli objavu

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet protiv ministra zdravstva Vilija Beroša.

Kako su potvrdili iz Povjerenstva, temeljem medijskih napisa i po službenoj dužnosti otvorili su predmet protiv ministra Beroša.

Podsjetimo, SDP namjerava ovoga tjedna među oporbenim strankama pokrenuti razgovore o postupku opoziva ministra zdravstva Vilija Beroša zbog brojnih problema i propusta u njegovu resoru, a socijaldemokratski čelnik Peđa Grbin poručuje da mu je ‘obveza reagirati na ovakve svinjarije’.

Saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Zagreba (Možemo! i Zagreb je naš!) Tomislav Tomašević kazao je u utorak kako će saborska oporba sutra razgovarati o inicijativi SDP-a za opozivom ministra zdravstva Vilija Beroša.

“Pozvani smo sutra na sastanak cijele oporbe kako bi se razgovaralo o inicijativi SDP-a, tako da ćemo se, vjerujem, dogovoriti svi kao oporba o tome”, kazao je Tomašević komentirajući inicijativu SDP-a da se u Saboru pokrene postupak opoziva ministra zdravstva.

Tomašević drži da je Beroš odgovoran za stanje u zdravstvu, ali i da je uz njega, za to odgovoran i Plenković, donosi Nacional.hr.

Podijeli objavu