Podijeli objavu

Nakon što su na društvenim mrežama u povodu 10. godišnjice braka podijelili dosad neviđene fotografije nastale pred objektivom priznatog fotografa Chrisa Floyda, Kate Middleton i princ William svima su se zahvalili na čestitkama u povodu godišnjice braka objavom videa u kojem uživaju sa svoje troje djece u aktivnostima u prirodi.

U slatkom isječku objavljenom na profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea javnost ih je mogla vidjeti kako uživaju kvalitetnom obiteljsku druženju sa svoje troje djece – princom Georgeom (7), princezom Charlotte (5) i princom Louisom (3).

Slavna peteročlana obitelj u objavljenom videu uživala je u prirodi, penjući se po pješćanim dinama u Norfolku, sjedeći oko logorske vatre te igrajući se u vrtu svoje rezidencije Anmer Hall.

Za snimanje prigodnog videa u povodu 10. godišnjice braka, Kate i William angažirali su londonskog filmaša Willa Warra, a koji se proslavio stvaranjem brojnih korporativnih videa i oglasa za velike brendove poput Red Bulla, Pume i Ubera.

U jednoj od scena može se vidjeti kako slavni kraljevski par izmjenjuju šale dok sjede na balama sijena, dok u drugoj sceni Kate stavlja ruku na suprugovu nogu dok joj na prstu blista čuveni zaručnički prsten u prethodnom vlasništvu princeze Diane.

Princa Williama u međuvremenu se moglo ugledati kako juri za svojim najmlađim sinom, princom Louisom, i kćerkom, princezom Charlotte dok su vrištali od radosti.

U videu kojim su odlučili obilježiti 10. godišnjicu braka, Kate je poput djece i supruga odjevena u udobnu i toplu zimsku odjeću, a neke od viđenih komada u videu već je imala priliku nositi, točnije na njihovoj božićnoj fotografiji objavljenoj 2020. godine.

‘Hvala svima na lijepim željama u povodu naše godišnjice braka. Neizmjerno smo zahvalni na 10 godina potpore koju smo primili od vas kao obitelj’, stoji u opisu videa Kate i Williama kojim su uspjeli oduševiti javnost, navodi Tportal.hr.

 

Podijeli objavu