Podijeli objavu

Izbornik Francuske Didier Deschamps večeras će objaviti popis igrača na koje će računati na predstojećem Euru.

Aktualni prvak svijeta prema svim anketama je i prvi favorit za osvajanje europske krune, a prema pisanju uglednog L’Equiepa, izbornik Francuske sprema veliko iznenađenje što se tiče popisa igrača za EP.

Naime, nakon punih šest godina na popisu pozvanih bi se mogao naći i napadač Reala Karim Benzema. Benzema igra u životnoj formi i jedan je od ključnih Realovih igrača ove sezone. Zbog toga je Deschamps spreman zaboraviti i skandal s Valbuenom i sve što se događalo nakon toga.

Karim Benzema je za Francusku od 2007. do 2015. odigrao 81 utakmicu i zabio 27 golova. U travnju 2016. Francuski nogometni savez nije uvrstio Benzemu na popis igrača za Euro u Francuskoj, a napadač je za Marcu rekao da je Deschamps podlegao pritisku rasista koji vode francuski nogomet. Nakon toga više nije bio pozvan u reprezentaciju.

Le Parisien također piše da se Deschamps odlučio vratiti Benzemu, koji je to nagovijestio i na svom Twitter profilu, dodavši u opis da je igrač francuske reprezentacije, donosi Index Sport.

Podijeli objavu