Podijeli objavu

Srpska premijerka Ana Brnabić izjavila je za Pink TV da je bilo planirano ubojstvo Aleksandra Vučića.

“Planirano je dugo i detaljno. Formirane su paralelne strukture u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) i vođene su kampanje u tajkunskim medijima, koje su prenosili i mediji u regiji kako bi Vučića dehumanizirali i od njega i njegove obitelji napravili kriminalni klan”, rekla je Brnabić za TV Pink.

Brnabić je dodala da bi u trenutku njegovog eventualnog fizičkog smaknuća mediji rekli “da nije ništa čudno, da je to i zaslužio, on je bio mafijaš, a političar samo za javnost”.

“Vučiću nemate što zamjeriti pa mu krenete na sina..:”

“S ovakvim rezultatima, nemate što zamjeriti predsjedniku i onda mu besprizorno i besramno krenete na sina. Sve je postalo dozvoljeno!

Mladić se kriminalizira, na naslovnicama je tajkunskih medija i tjednika, pripisuje mu se da vodi navijačke klubove, da trguje nogometašima, da je blizak kriminalnim klanovima, a to je, vidjeli smo proteklih mjeseci, jako opasno… Sve ovo usmjereno je protiv Vučića”, govori srpska premijerka ističući, piše Pink, da je sigurna da je bilo planirano ubojstvo Vučića.

“Cijeli narativ je bio takav. Mislim da su ga htjeli ubiti i prije, i tijekom i poslije otvorenja Stefane Nemanje, ali danas je, čini mi se, taj narativ razbijen. Mi ćemo nastaviti istragu i zaštićenih neće biti”, rekla je Brnabić.

Nadležne službe rade svoj posao, a partijska knjižica, ime i prezime ili funkcija, neće zaštititi nikoga, komentirala je Brnabić uhićenje bivše državne tajnice Dijane Hrkalović.

“Srpska napredna stranka je jedina u povijesti Srbije koja je rekla da se svi tretiraju jednako. Nema zaštićenih! Postoje institucije i, ako je neko prekršio zakon, taj će odgovarati”, kaže premijerka i dodaje: “Sve što se događalo u vezi s prisluškivanjem predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i u slučaju afere Jovanjica bio je pokušaj državnog udara, najblaže rečeno”.

Izvor: Index.hr

Podijeli objavu