Podijeli objavu

Ivana Martinčić i Fran Jović predvodit će u ulozi glavnih sudaca hrvatske ekipe koje će dijeliti nogometnu pravdu na predstojećim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Martinčić će biti glavna sutkinja u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Njemačke i Lihtenštajna u četvrtak od 20.45 sati.

Nakon što je postala prva žena u ulozi glavnog suca jedne utakmice HT Prve lige, a u listopadu odsudila kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija između Latvije i San Marina, Martinčić je zaslužila još jedno veliko međunarodno priznanje. Predvodit će hrvatsku sudačku ekipu u kojoj će joj kao linijski suci pomagati Goran Pataki Sanja Rođak-Karšić, VAR biti Duje Strukan, AVAR Bojan Zobenica, a u ulozi četvrtog suca Igor Pajač.

Na međunarodnoj sceni nastupit će još jedna hrvatska sudačka ekipa, koja će nogometnu pravdu također dijeliti u kvalifikacijskoj utakmici između Malte i Slovačke 14. studenoga od 15 sati. Fran Jović bit će glavni sudac, a njegovi pomoćnici Hrvoje Radić Bojan Zobenica, četvrti sudac bit će Dario Bel, VAR Duje Strukan, a AVAR Mario Zebec.

Izvor: Hrt.hr

Podijeli objavu